Rreth nesh
Rreth nesh
Rreth nesh
E themeluar në 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. është bërë një nga prodhuesit kryesorë të helmetave të saldimit në Kinë. Ne furnizojmë të gjitha llojet e produkteve për mbrojtjen e syve për proceset e saldimit, duke përfshirë gota saldimi, helmeta saldimi me hije fikse, respirator dhe pajisje për pastrimin e ajrit me energji, etj.
Deri më tani ne kemi tashmë rreth 20% të pjesës së tregut global, duke prodhuar më shumë se 2,000,000 helmeta në vit, duke u shërbyer klientëve nga 70+ vende nga e gjithë bota.
për
Ne jemi njohur ndërkombëtarisht nga teknologjia jonë inovative, cilësia e lartë dhe përvoja e pasur në treg. Ne zotërojmë me krenari një ekip i pavarur i R&D me 20% të punonjësve tanë teknikë, e cila na lejon të ofrojmë kërkime të avancuara shkencore dhe inovacione të vazhdueshme teknologjike. ne zotëroni mbi 30 të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale dhe produktet tona kanë arritur nivelin e avancuar ndërkombëtar në industri.
Ndryshe nga fabrikat tradicionale të tregtisë, ne thyejmë barrierat midis klientëve dhe fabrikave, dhe qëllimi ynë është të lehtësojmë biznesin dhe të realizojmë çdo ide që keni për helmetat e saldimit.
Çfarë shërbimesh mund të ofrojmë
Çfarë shërbimesh mund të ofrojmë
Ne kemi përvojë të pasur prodhimi, ekip profesional të shitjeve, kallëpe të plota, personalizim produkti, shërbim me një ndalesë (prodhimi në paketim) dhe një ekip i fortë pas shitjes mund t'ju ofrojë shërbime të përsosura
Kontrollit të Cilësisë
Kontrollit të Cilësisë
Ne do të kryejmë kontrollin e cilësisë së lëndëve të para, produkteve gjysëm të gatshme dhe produkteve të gatshme për të kontrolluar produktet tona për të ruajtur cilësinë standarde të lartë

Kategoritë e nxehta

Të gjitha kategoritë