Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-07-300A
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-07-300A
  • Përmbledhje
  • Parametër
  • Aplikacion
  • Packaging & Shipping
  • hetim
1
2
3
4
5
1
2
3
4
5
  • E shkëlqyeshme për TIG MIG MMA, Aplikacionet e plazmës me funksion bluarjeje.
  • Madhësia e dritares popullore 90mm*34mm me 1 sensorë premium
  • Pamje më e mirë e qartë dhe e vërtetë me ngjyra 1/3/3/3 Optica Clarity.
  • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
  • Rehati superiore me shiritin e kokës në stilin e rrotullimit Inquire.
Model:LYG-07-300A
TipiLY300A
Madhësia e filtrit110mm × × 90mm 9mm
Zona e shikimit aktiv90mm × 34mm
Hije e dritësDIN4
Hije e errëtDIN9~13
Kontrolli i hijeveI brendshëm
Koha e ndërrimit5 / 10000S
Rregullimi i ndjeshmërisëjo
Vonesa Koha0.2S
Furnizimi me energji elektrike7#alkaline baterry
Kapaciteti i vlerësuar i baterisë Litumijo
Bateria e zevendesueshmePo
Temperatura Operative-5℃ ~55
Sensori i harkut1
Materiali i maskësPA / PP
Mbrojtja UV / IRDIN13
Provëjo
Bateri e uletjo
bluajjo
Presjo
LEDjo


padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)
Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë