Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-09-500
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-09-500
  • Përmbledhje
  • Parametër
  • Aplikacion
  • Packaging & Shipping
  • hetim
1
2
1
2
  • E shkëlqyeshme për TIG MIG MMA, Aplikacionet e plazmës me funksion bluarjeje.
  • Dritarja e madhe 92mm*42.5mm me 2 Sensorë Premium
  • Pamje më e mirë e qartë dhe e vërtetë me ngjyra 1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
  • Rehati superiore me shiritin e kokës në stilin e rrotullimit Inquire.
Model:LY500
Tipi110mm × × 90mm 9mm
Madhësia e filtrit92.5mm × 42.5mm
Zona e shikimit aktivDIN4
Hije e dritësDIN9~13
Hije e errëtVariabli i jashtëm
Kontrolli i hijeve3 / 10000S
Koha e ndërrimitKontroll pa hapa
Rregullimi i ndjeshmërisë0.1S~0.8S
Vonesa KohaLi-bateri & Diellore
Furnizimi me energji elektrike600mAh
Kapaciteti i vlerësuar i baterisë Litumijo
Bateria e zevendesueshme-5℃ ~55
Temperatura Operative2
Sensori i harkutPA / PP
Materiali i maskësDIN13
Mbrojtja UV / IRjo
Provëjo
Bateri e uletPo ose Jo
bluajjo
Presjo
LEDjo


padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)
Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë