Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-0E-700A
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-0E-700A
  • Përmbledhje
  • Parametër
  • Aplikacion
  • Packaging & Shipping
  • hetim
1
2
1
2
  • E shkëlqyeshme për TIG MIG MMA, Aplikacionet e plazmës me funksion bluarjeje.
  • Madhësia e dritares popullore 98mm*55mm me 4 sensorë premium
  • Pamje më e mirë e qartë dhe e vërtetë me ngjyra 1/1/1/2 Optica Clarity.
  • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
  • Rehati superiore me shiritin e kokës në stilin e rrotullimit Inquire.
Model:LYG-0E-700A
TipiLY700A
Madhësia e filtrit124.5mm × × 100.5mm 18mm
Zona e shikimit aktiv98mm × 55mm
Hije e dritësDIN4
Hije e errëtDIN5~9 / 9~13
Kontrolli i hijeveVariabli i jashtëm
Koha e ndërrimit1 / 10000S
Rregullimi i ndjeshmërisëKontroll pa hapa
Vonesa Koha0.1S / 0.4S / 0.8S
Furnizimi me energji elektrikeLi-bateri & Diellore
Kapaciteti i vlerësuar i baterisë Litumi1200mAh
Bateria e zevendesueshmePo
Temperatura Operative-5~ 55
Sensori i harkut4
Materiali i maskësPA / PP
Mbrojtja UV / IRDIN13
ProvëPo
Bateri e uletPo
bluajPo
PresPo
LEDjopadefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)
Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë