Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-0Y-200L
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-0Y-200L
  • Përmbledhje
  • Parametër
  • Aplikacion
  • Packaging & Shipping
  • hetim
1
2
1
2
  • E shkëlqyeshme për TIG MIG MMA, Aplikacionet e plazmës me funksion bluarjeje.
  • Madhësia e dritares popullore 109mm*32.5mm me 2 sensorë premium
  • Pamje më e mirë e qartë dhe e vërtetë me ngjyra 1/1/1/3 Optica Clarity.
  • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
  • Rehati superiore me shiritin e kokës në stilin e rrotullimit Inquire.
Model:LYG-0Y-200L
TipiLY200L
Madhësia e filtrit146mm × × 56.7mm 19mm
Zona e shikimit aktiv109mm × 32.5mm
Hije e dritësDIN3
Hije e errëtDIN11
Kontrolli i hijevejo
Koha e ndërrimit3 / 10000S
Rregullimi i ndjeshmërisëjo
Vonesa Koha0.1S~0.3S
Furnizimi me energji elektrikeLi-bateri & Diellore
Kapaciteti i vlerësuar i baterisë Litumi60mAh
Bateria e zevendesueshmejo
Temperatura Operative-5℃ ~55
Sensori i harkut2
Materiali i maskësPC / ABS
Mbrojtja UV / IRDIN11
Provëjo
Bateri e uletjo
bluajjo
Presjo
LEDjo


padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)
Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë