Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-1980GK
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-1980GK
 • Përmbledhje
 • Parametër
 • karakteristika
 • Aplikacion
 • Packaging & Shipping
 • Video
 • hetim
大1
大2
大1
大2
 • E shkëlqyeshme për TIG MIG MMA, Aplikacionet e plazmës me funksion bluarjeje.
 • Madhësia e dritares së madhe “109.5mm*97mm me 4 sensorë premium.
 • Pamje më e mirë e qartë dhe e vërtetë me ngjyra 1/1/1/2 Optica Clarity.
 • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
 • Rehati superiore me shiritin e kokës në stilin e rrotullimit Inquire.
Model:LY800G
Tipi153.5mm×120.5mm×42mm
Madhësia e filtrit109.5mm×97mm
Zona e shikimit aktivDIN4
Hije e dritësDIN5~DIN9/ DIN9~DIN13
Hije e errëtVariabli i jashtëm
Kontrolli i hijeve1 / 10000S
Koha e ndërrimitKontroll pa hapa
Rregullimi i ndjeshmërisë0.1S~0.8S
Vonesa KohaLi-bateri & Diellore
Furnizimi me energji elektrike300 mAh/I karikueshëm
Kapaciteti i vlerësuar i baterisë Litumijo
Bateria e zevendesueshme-5℃ ~55
Temperatura Operative4
Sensori i harkutPP
Materiali i maskësDIN13
Mbrojtja UV / IRPo
ProvëPo
Bateri e uletPo
bluajPo
PresPo
LEDjo


Butoni i testimit për të kontrolluar nëse filtri po funksionon siç duhet
Alarmi i tensionit të ulët, drita e kuqe është ndezur për t'i kujtuar përdoruesit se bateria duhet të ndërrohet në kohë.
Drita treguese e punës shfaqet me të kuqe kur karikohet dhe me jeshile kur karikohet plotësisht.
Ndërfaqja e karikimit TYPE-C për karikim.
Ndjeshmëri, përshtatje pa shkallë sipas ambientit të punës.
Përdoret për të ndërruar 3 mënyra pune të WELD/CUT/GRIND.
Koha e vonesës, e rregulluar sipas kërkesave të procesit të saldimit.
padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)

Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë