Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-24
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-24
1.Composite optical grade, for sanding only.
  • Përmbledhje
  • Aplikacion
  • Packaging & Shipping
  • hetim
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1
2
3
4
5
6
7
8
9
padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)
Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë