Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-27400
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-27400
1.Small flip cover for installing filterswhich can be flipped up for easy viewing. 2.Large window with protective sheet to prevent splashes and protect worker safety.
 • Përmbledhje
 • Parametër
 • karakteristika
 • Aplikacion
 • Packaging & Shipping
 • Video
 • hetim
大1
大2
大3
大4
大1
大2
大3
大4
 • E shkëlqyeshme për TIG MIG MMA, Aplikacionet e plazmës me funksion bluarjeje.
 • popular window size“92.5mm*42.5mm with 2 Premium Sensors.
 • Pamje më e mirë e qartë dhe e vërtetë me ngjyra 1/1/1/2 Optica Clarity.
 • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
 • Rehati superiore me shiritin e kokës në stilin e rrotullimit Inquire.
Model:LYG-27400
TipiLY400
Madhësia e filtrit110mm×90mm×9mm
Zona e shikimit aktiv92.5mm×42.5mm
Hije e dritësDIN4
Hije e errëtDIN9~13
Kontrolli i hijeveVariabli i brendshëm
Koha e ndërrimit3 / 10000S
Rregullimi i ndjeshmërisëKontroll pa hapa
Vonesa Koha0.1S/0.8S
Furnizimi me energji elektrikeLi-bateri & Diellore
Kapaciteti i vlerësuar i baterisë Litumi600mAh
Bateria e zevendesueshmejo
Temperatura Operative-5℃ ~55
Sensori i harkut2
Materiali i maskësPA / PP
Mbrojtja UV / IRDIN13
Provëjo
Bateri e uletjo
bluajjo
Presjo
LEDjo
Përdoret për të rregulluar numrin e ngjyrave në mënyra të ndryshme pune, rregullim pa hapa.
Ndjeshmëri, përshtatje pa shkallë sipas ambientit të punës.
Koha e vonesës, e rregulluar sipas kërkesave të procesit të saldimit.
padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)

Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë