Helmet e saldimit automatik të errësimit
Helmet e saldimit automatik të errësimit
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-M800H
Përkrenare saldimi me errësim automatik LYG-M800H
 • Përmbledhje
 • Parametër
 • karakteristika
 • Aplikacion
 • Packaging & Shipping
 • Video
 • hetim
大1
大2
大3
大4
大1
大2
大3
大4
 • Great for TIG MIG MMA,Plasma Applications with Grinding Feature.
 • Large window size“100mm*93mm with 4 Premium Sensors.
 • Better claritytruecolor view1/1/1/2 Optica Clarity.
 • Rritja e jetëgjatësisë së baterisë.
 • Superior comfort with the pivot style Headband Inquire.
Model:LYG-M800H
TipiLY800H
Madhësia e filtrit133mm×114mm×10mm
Active Viewing Area100mmx93mm
Hije e dritësDIN4
Hije e errëtDIN5~9 / 9~13
Kontrolli i hijeveExternal Variable
Koha e ndërrimit1 / 10000S
Rregullimi i ndjeshmërisëStepless Control
Vonesa Koha0.1S~0.8S
Furnizimi me energji elektrikeLi-bateri & Diellore
Rated Capacity of Li-battery600mAh
Bateria e zevendesueshmePo
Temperatura Operative-5℃ ~55
Sensori i harkut4
Materiali i maskësPA / PP
Mbrojtja UV / IRDIN13
ProvëPo
Bateri e uletPo
bluajPo
PresPo
LEDjo
Test button to check if the filter is working properly.
Low voltage alarmthe red light is on to remind the user that the battery needs to be replaced in time.
Used to adjust the color number under various working modes, stepless adjustment.
Sensitivity, stepless adjustment according to the working environment.
Delay time, adjusted according to welding process requirements.
Used to switch 3 working modes of WELD/CUT/GRIND.
padefinuar
padefinuar
saldim
padefinuar
padefinuar
përpunimi i metaleve
PAKETIMI & Dërgimi
Paketimi i një
padefinuar
1) Helmeta dhe shiriti i saj i kokës
padefinuar
2) Paketoni helmetën me qese plastike
padefinuar
3) Vendosni kutitë e sheshta me 20 ngjyra në fund të kutive
padefinuar
4) Vendos në 20 udhëzime
padefinuar
5) Vendosni 20 helmeta saldimi dhe shirita koke në kutinë e paketimit
padefinuar
6) Paketimi: (725mm×485mm×430mm)
Zvogëlimi i volumit dhe rritja e numrit krahasuar me Paketimi një (i vjetër)

Na Kontaktoni
Të gjitha kategoritë