Lajme
FABTECH është Nëntori 11-14 në agoikago
Janar 01, 1970
3

Të nderuar të gjithë:

Si jeni!

Unë do të doja të ftoja të gjithë ju të vini dhe të hidhni një sy në FABTECH është 11-14 nëntor në Çikago

Ne do t'ju tregojmë modelet tona të reja dhe do t'ju japim çmimin më të mirë. dhe Pls me mirësi vini re kabinën tonë nr. B15099.

Ne mezi presim t'ju shohim atje ~

Faleminderit dhe gjithë të mirat,

Juaji me besnikëri

Departamenti i eksportit

Meixin

Teknologjia Optoelektronike Jiangsu Meixin Co, Ltd

Kategoritë e nxehta

Të gjitha kategoritë