Lajme
Mexin-Ftesë për Panairin e 126-të të Kantonit
Janar 01, 1970
1

Të nderuar të gjithë:

Si jeni!

Do të doja t'ju ftoja të gjithëve që të vini dhe të hidhni një sy në stendën tonë në 126-të Fairu të Importit dhe Eksportit të Kinës (Panairi i Kantonit), 15 tetor - 19 tetor 2019

Ne do t'ju tregojmë modelet tona të reja dhe do t'ju japim çmimin më të mirë. dhe Ju lutemi vini re kabinën tonë nr. 8.0A 31-32.

Ne mezi presim t'ju shohim atje ~

Faleminderit dhe gjithë të mirat,

Juaji me besnikëri

Departamenti i eksportit

Meixin

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co., Ltd

Kategoritë e nxehta

Të gjitha kategoritë