Lajme
Meixin-Ftesë për Ekspozitën gjermane A + A
Janar 01, 1970
2

Të nderuar të gjithë:

Si jeni!

 

Unë do të doja të ftoj të gjithë ju të vini dhe të shikoniDuesseldorf (Ekspozitë gjermane A + A), 5 N.8NTOR - 2019 N.NTOR XNUMX

Ne do t'ju tregojmë modelet tona të reja dhe do t'ju japim çmimin më të mirë. dhe Pls shënojnë me mirësi kabinën tonë Nr. 11J41-3.

Ne mezi presim t'ju shohim atje ~ 

Faleminderit dhe gjithë të mirat,

Juaji me besnikëri               


Departamenti i eksportit

Meixin 

Teknologjia Optoelektronike Jiangsu Meixin Co, Ltd

Të gjitha kategoritë