Prodhuesi profesional
Prodhuesi profesional
Shërbim i shkëlqyer / Dorëzimi në kohë / Cilësi e lartë
Prodhuesi profesional
Prodhuesi profesional
Shërbim i shkëlqyer / Dorëzimi në kohë / Cilësi e lartë
Prodhuesi profesional
Prodhuesi profesional
Shërbim i shkëlqyer / Dorëzimi në kohë / Cilësi e lartë
Produkti kryesor
Pse e meritojmë bashkëpunimin tuaj
5
Format e reja të produkteve
në vit
30+
Prodhim
pajisje
100+
intelektual i pavarur
te drejtat e prones
70+
Vendet e eksportit
500+
Klientë dhe partnerë
200+
Prodhimi vjetor i prodhimit
PSE E MERITOJMË
Përshtatje
- Personalizuar e larmishme e thelluar -
material
material
material
Materiali kryesor i trupit të helmetës: PP, PA
Ngjyra
Ngjyra
Ngjyra
Ngjyra e produktit mund të personalizohet sipas nevojave tuaja
Stili
Stili
Stili
Zgjidhje e personalizuar sipas nevojave të klientit
funksion
funksion
funksion
Mbroni syrin dhe fytyrën e saldatorit gjatë saldimit
Paketim
Paketim
Paketim
Në dispozicion në masë dhe paketim individual
Certifikim
WPC-NPC-CE-TEST-RAPORT
WPC-NPC-CE
WPC-NPC-ANSI-TEST-RAPORT
WPC-NPC-ANSI
LYG-0X-CE
prev
tjetër
Lajmet e fundit

Kategoritë e nxehta

Të gjitha kategoritë